Monday, October 30, 2006

 

el pobre noi que no podia votar

des de un banquet amb les llagostes donem suport al noi que no podia votar...

el pobre va perdre el dni, i clar... com l'administració tarda 5 setmanes en expedir-te'l,
i el noi jove no te carnet de conduir ni passaport.... ara no podra votar... tota una vida dedicada
al politiqueo de estar per casa i ara res!!! res de res!!! totes les tertulies de radio que influencien el seu vot, no serviran per res!!!

no podra votar, la unica manera de fer sentir la seva veu muda (en forma de vot)
al poder i PATAM!!! per la lentitud dels funcionaris....
aixó es un timo!!! la democracia no funciona!! coma minim pels despistats que perden el dni!!
no! aquests no poden votar!!! es que el seu vot val menys???

a ultima hora la mesa electoral de sant feliu te la ultima paraula, depen d'ells callar al poble o no... un tribunal improvitzat decidira si pot o no votar sense documentació... el pobre noi no pot votar...

escolteu un banquet amb les llagostes i sabreu si el pobre noi que no podia votar, pot votar o no

Comments:
que es aquesta idiotesa!! si no te documentacio que es foti i que renovi avanç el dni!

tros de quoniam!! !


ho va dir "un anonim"
 
Jo tinc un amic que fa 9 anys que viu a Catalunya. Va haver de marxar del seu país per qüestions polítiques, ja que ell era militar i va opinar en contra del seu govern. Ai, això d'obrir la boca...
Parla un català semiperfecte, treballa com a autònom des del primer dia que va arribar a Catalunya. Celebra totes les festes que pot, i veu del porro i de l'ampollot com ningú.
Voldria canviar moltes coses del seu poble, perquè té problemes amb l'habitatge, no li agrada el model de recollida selectiva del seu poble, ni l'ordenació d'una carretera prop de casa... ell vol dir la seva i la vol dir con qualsevol altre. Però té un gran problema: és immigrant i no pot votar. s'ha de contentar en pode opinar en les tertùlies de cafeteria i contentar-se en que altres expressaran un vot proper al seu....
 
jo soc el pobre que va perdre el d.n.i...

si soy yo Pol... y no he podido votar, no tengo pasaporte, y no me puedo sacar el carnet por eso... lo de votar...mira, eso de poder decidir el rumbo de mi pais me agrada, pero la poca identificacion ke tengo con los politicos actuales, pues como ke soy xiko de papeleta blanca... ara eso si... la lentitud de los funcionarios, y la ineptitud de algunos otros.....uffff

Ruben Hidalgo me llamaba la profe, y Ruben Hidalo me puso la inepta funcionaria del estado... pues eso, ke llevo 5 semanas, no para sacarme el carnet, sino para ke me envien un certificado originario de nacimiento ( eins?), para luego esperar mucho mas tiempo para que me retifiquen el carnet.

En fin, que en manos del destino y de las todopoderosas funcionarias del estado, me veo obligado a a no poder votar, a arrastras hasta la muerte mi ciclomotor, y a perder la paciencia.

Nose si esperar a que el petroleo escasee y comprarme un patin electrico y mudarme a una sociedad anarquista.... ( aunque creo que eso me costaria mucho mas tiempo y problemas...)


P.D. (menuda rallada, eske mas tocao la fibra personal)
 
puc escriure? si? vale... (es que soc tímida...) se'm llegeix be?? si??? segur? (també soc insegura...)
val només un xicotet comentari: SOU TOTS UNS QUONIAMSSSS!!!! uff ja me quedat agust, xe... (SÍ!!! també tinc mala ostia quan no conec una paraula! jajaj)
no, ara enserio, un document interesant això de voler votar sense DNI... es que per qué hem d'ensenyar el DNI? (amb lo mal que ixc en la foto!jajaj)
va, de veritat, sort amb el programeta!!!!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?